Šport
16 ogledov

Železni Mike napadel brata Kličko

Mike Tyson spada med najboljše boksarje v zgodovini. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Mike Tyson je znova napadel, a tokrat ne s pestmi, temveč z jezikom. Brata Kličko, Vitalija in Vladimirja, je zbodel, da sta povsem nezanimiva. "To kar počneta brata Kličko je učinkovito, a nezanimivo."
Ljudje želijo atraktivnost, razburjenost, adrenalin in ne le zmag. To kar počneta brata Kličko je učinkovito, a nezanimivo.. Ni niti hitrih napadov niti knock-outov. Vse kar ljudje želijo ne boste videli na njunih dvobojih.
Mike Tyson

Mike Tyson je v svojih zlatih letih nase opozarjal s hitrimi knock-outi in skoraj nepredstavljivo močnimi udarci. Zdaj pa Železni Mike največkrat nase opozori s svojim (predolgim) jezikom. Legendarni ameriški boksar, ki bo v zgodovino boksa za vedno ostal zapisan zaradi odgriznjenega ušesa Evanderju Holyfieldu, je tokrat jasno in glasno povedal tisto, kar poznavalci boksa vedo že dalj časa: brata Kličko sta živ dolgčas. Tyson je Vladimirja in Vitalija obtožil, da sta kriva za padec popularnosti boksa. "Ljudje želijo atraktivnost, razburjenost, adrenalin in ne le zmag. To kar počneta brata Kličko je učinkovito, a nezanimivo.. Ni niti hitrih napadov niti knock-outov. Vse kar ljudje želijo ne boste videli na njunih dvobojih,“ je bil oster Tyson. Še dobro, da imamo v Sloveniji Dejana Zavca, ki je poskrbel za pravo boksarsko eksplozijo na sončni strani Alp.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.