Šport
47 ogledov

"Želim, da bi bil derbi bolj gledljiv"

olimpija,  Maribor Saša Despot
Le še nekaj ur nas loči do novega večnega derbija v Stožicah (20.05). Tako v ljubljanskem kot v mariborskem taboru optimizma ne manjka

"Čutim, da počasi prihajam v pravi ritem. Seveda bom pravo formo ujel s tekmami, najlepše pa je igrati derbije, na katerih je motivacija celotnega moštva maksimalna," je pred nocojšnjim spektaklom v Stožicah pojasnil mariborski vezist Dare Vršič, ki se je v preteklih tednih mučil s poškodbo.

"Tista marčevska tekma je bila zelo trda, tako da je bilo zelo malo pravih priložnosti. Moštvi sta si ustvarili le nekaj polpriložnosti. Sam si želim, da bi bil ta derbi precej bolj gledljiv, seveda pa je najbolj pomembno, da tri točke ostanejo v naših rokah," je odločno pojasnil Vršič in za konec nekaj pohvalnih besed namenil tudi tekmecem: "Olimpija nas lahko preseneti, saj ima dobro moštvo, vendar v Ljubljano ne gremo brez ambicij. Po dveh slabših tekmah se nadejamo zmage."

Izkušeni ljubljanski napadalec Aleksandar Rodić upa na slavje zeleno-belih privržencev: "Vzdušje v slačilnici je odlično. Zmaga proti Zavrču nam je dala nov zagon in pričakujem, da bomo Mariboru močno otežili pot do zmage. Naredili bomo vse, da tri točke ostanejo v Stožicah. Upam, da se nam bo posrečilo doseči zadetek ter da se Mariborčanom maščujemo za poraz v začetku spomladanskega dela prvenstva."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.