Šport
18 ogledov

Želite v Španijo?

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Kdor pravi, da se danes nič več ne dobi zastonj, očitno še ni slišal za PokerNewsove brezplačne turnirje.

Na PokerNewsovih brezplačnih turnirjih ne le iz tedna v teden našim igralcem polnimo račune, temveč vsake toliko podelimo tudi kak paket, ki vas lahko popelje na katerega izmed večjih turnirjev po svetu. Tako je tudi tokrat, saj bomo v sodelovanju z Everest Pokrom podelili kar dva paketa za turnirje serije Spanish Poker Tour.

Bi želeli tudi vi priti do katerega od teh dveh vabljivih paketov, ki vas lahko odpeljeta na špansko obalo? Nič lažjega, samo prenesite Everest Poker prek naših PokerNews povezav, odprite nov račun, opravite vsaj minimalni depozit in si nato do 19. septembra (18:34 GMT) priigrajte še 50 Summit točk in že boste pripravljeni za igro.

Sam brezplačni turnir bo nato na sporedu v nedeljo, 19. septembra ob 18:35 GMT, na njem pa bo podeljen 1 SPT paket, ki vsebuje prijavnino za Glavni turnir SPT Valencia (1.100 €), ki bo potekal od 1. do 3. oktobra ter še dodatnih 1.000 $ za nastanitev in potne stroške.

Kaj je sploh lahko lepšega od tega, da preživite konec poletja v deželi bikoborb in flamenka? Le to, da si ta oddih, zahvaljujoč PokerNewsu, skorajda povsem zastonj priigrate na Everest Pokru. To je edinstvena priložnost, da si privoščite krajši poletni oddih, ki si ga boste popestrili še z igranjem pokra in kdo ve, morda vam uspe celo veliki met in se boste domov vračali s polnimi žepi denarja.

Si torej res želite zamuditi priložnost za dogodivščino leta?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.