Šport
51 ogledov

Žene nogometašev

Slovaška manekenka Adriana Sklenarikova je poročena s francoskim nogometašem Chr
1/28
Žurnal24 main
Ste kdaj razmišljali o tem, da bi postali profesionalni nogometaš? V kolikor je vaš odgovor ne, vam svetujemo dodaten premislek. Tega boste po ogledu najlepših žena nogometašev namreč zagotovo potrebovali!
 

Poglejte še ...

Avtomobili slavnih nogometašev

Slika pove več kot tisoč besed, zato o lepotah najlepših žena nogometašev ne velja preveč razpravljati. Zdaj morda še toliko bolj razumemo, zakaj so nogometaši praviloma veseli ljudje in zakaj na njihovih obrazih vidimo široke nasmeške. Nogomet in lepa dekleta pač gredo skupaj – sploh manekenke in nogometaši. Sabina Remar in Sebastjan Cimerotić še zdaleč nista osamljen par: manekenke so si denimo poiskali Andrej Ševčenko , ki je že dalj časa srečno poročen z Američanko ukrajinskih korenin Kristen Pazik , nekdanji nogometaš Reala iz Madrida Christian Karembeu je "ujel“ slovaško lepotico Adriano Sklenarikovo (zdaj Karembeu), vratar Juventusa Gianluigi Buffon prijateljuje z nekdanjo miss Češke Aleno Šeredovo , nogometaša Arsenala Tomasa Rosickyja pa bo v času poškodbe zaradi katere ni mogel nastopiti na evropskem prvenstvu tolažila še ena bivša Miss Češke Jana Kocurova .

Sylvie Van Der Vaart, žena nizozemskega zvezdnika Rafaela Van Der Vaarta

 
Največ lepih žena smo našli med Italijani in Angleži . Beckhamova Victoria še zdaleč ni edina lepotica, ki s tribun stiska pesti za angleško izbrano vrsto. V "loži soprog“ fotografe navdihujejo tudi izbranka Wayne Rooneyja Coleen McLoughlin (ta je nekoč novinarju The Suna razlagala, da "shopping“ težko konča pod 50.000 evri), izbranka Ashleyja Colea Cheeryl Tweedy in lepša polovica Petra Croucha Alistair Clancy .

Tudi na prostorih nekdanje Jugoslavije imamo kar nekaj estradnih parov. Najbolj strasti burkata nogometaš nemškega Werderja iz Bremna Duško Tošić in znana srbska pop estradnica Jelena Karleuša , hrvaški reprezentančni branilec Robert Kovač pa je poročen z nekdanjo prvo spremljalko Miss sveta Anico Martinović . Vam je že kaj žal, ker niste nogometaš?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.