Šport > Zimski športi
64 ogledov

Čaga v čast zlate Ilke Štuhec

Ilka Štuhec NK Maribor sprejem
1/3
Mariborinfo.com
Svetovna prvakinja v smuku se je iz St. Moritza vrnila v Maribor, kjer je doživela glasno dobrodošlico someščanov.

Na trgu Leona Štuklja so za Ilko Štuhec pripravili sprejem. Preden je 26-letna Mariborčanka stopila na oder, je številčno občinstvo zabavala glasba, tako da je bilo okrog 18. ure vzdušje primerno za poklon šampionki.

Ilka Štuhec se je najprej zahvalila za sprejem, nato pa so ji predali številna darila, spregovoril je tudi mariborski župan Andrej Fištravec (predal ji je darilni bon v višini 5000 evrov).

Seveda s strani ekipe Reporter Milan, ki je vodila prireditev, ni šlo brez omembe bližnjega večnega derbija med Mariborom in "žabarsko" Olimpijo, Ilka je tako prejela tudi dres Nogometnega kluba Maribor s številko 1. 

Ostaja mirna

"Vesela sem, da celo mesto diha z mano, me spodbuja, navija, zdaj vidim, da sem naredila nekaj velikega. Sprejemi si sledijo, upam, da bomo še imeli kakšno priložnost v tej sezoni. Še naprej grem s tekme na tekmo, bomo videli," ostaja ambiciozna Štuhčeva, ki se ji nasmiha skupna zmaga v seštevku smuka.

"Obveznosti je še vedno ogromno, zdaj še več. Po Zlati lisici nas ni bilo do zdaj, v sredo gremo spet naprej, ne bo nas prihodnje štiri tedne vse do konca sezone. A se kljub vsemu veselim nadaljevanja," je dejala šampionka.

Ne skriva, da ima do konca visoke ambicije, smukaški seštevek je mikaven. "Šla bom od tekme do tekme, še imam preizkušnje, ki jih je treba odpeljati maksimalno. Ob vsem tem sem mirna, kolikor sem lahko. Vem, česa sem sposobna, zaupam si, z veseljem grem na naslednje tekme," je še dejala Štuhčeva.

"Upam, da bomo imeli letos še kakšen razlog za takšno druženje," je na koncu prireditve povedala Štuhčeva in nasmejena odšla z domačega odra.

Več fotografij s prireditvi si lahko ogledate na tej povezavi.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.