Šport > Zimski športi
4 ogledov

Dodatna tehnična pomoč

Žurnal24 main
Da bi vam čim hitreje in čim bolj učinkovito pomagali pri njihovem odpravljanju, smo odprli elektronski naslov za vse tiste, ki imate kakršnekoli tehnične težave.

Zaradi neverjetnega zanimanja za novo sezono virtualnega svetovnega pokala v smuku Ski Challenge in velikega števila naloženih iger v zelo kratkem času, so se pojavile nekatere manjše težave pri nalaganju in odpiranju igre ter registraciji. Da bi jih čim hitreje odpravili, smo odprli poseben elektronski naslov.

support_si@skichallenge09.com

Odprli smo elektronski naslov, namenjen samo tistim, ki imate z igro kakršne koli tehnične težave. Če vam igra ne dela, imate težave z nalaganjem igre na svoj računalnik, registracijo, igranjem in podobnim, prosim svoje elektronsko sporočilo naslovite na support_si@skichallenge09.com. Izkušeni administratorji, vam bodo z veseljem individualno odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam v najkrajšem možnem času pomagali odpraviti tehnične težave.

sc09@zurnal24.si

Elektronski naslov, na katerega lahko naslovite vsa ostala vprašanja o igri, ki niso tehnične narave. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, ki se nanašajo na našo spletno stran (www.zurnal24.si/sc09), administracijo foruma SC:09, pogovore s tekmovalci, nagrade, datume smukov in podobno.

Za morebitne nevšečnosti in tiskarske škrate v igri se vam iskreno opravičujemo in obljubljami, da jih bodo odpravili v najkrajšem možnem času. Hkrati pa vas opominjamo, da ob tem, ko zažene igro, nikoli ne pritisnete tipke SKIP, saj boste tako izgubili vse podatke, ki pridejo z novo posodobitvijo igre Ski Challenge 09.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.