Šport > Zimski športi
46540 ogledov

Ena najbolj prikupnih smučark prvič postala mamica

Tina Weirather Instagram
Simpatična Tina Weirather je pri 34 letih prvič postala mamica.

Tina Weirather, nekdanja smučarka iz Liechtensteina, je mnoge presenetila pred slabimi štiri leti, ko je pri vsega 30 letih sporočila, da ima dovolj belih strmin. Zdaj je znova presenetila, a tokrat s pozitivno novico: skupaj s partnerjem, Švicarjem Fabiom Nayem, sta pozdravila fantka, ki sliši na ime Lio, poroča Radio Liechtenstein. Kot so še dodali, se tako mlada mamica kot dojenček počutita v redu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Weirather (@tina_weirather)

Weiratherjeva se je po umiku z belih strmin podala v novo kariero, in sicer kot strokovna komentatorka švicarske televizije SRF. Mnogi ljubitelji smučanja se Tine Weirather zagotovo dobro spomnite po bojih z najboljšo slovensko smučarko vseh časov Tino Maze. Smučarka iz Liechtensteina je v svoji karieri zbrala devet zmag, 41-krat pa je stala na zmagovalnem odru v svetovnem pokalu.

Njena paradna disciplina je bil superveleslalom, v katerem je dosegla tudi svoje največje uspehe. Pohvali se lahko tudi s kolajno iz olimpijskih iger, in sicer je leta 2018 na ZOI v Pjongčangu osvojila bron v superveleslalomu. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Francs 16:39 30.januar 2024.

    Luštna punca in odlična smučarka

  • 4krogci 19:39 29.januar 2024.

    Ene do casa prenehajo, postanejo mame in tko naprej….druge pa poslusajo mamico in imajo sam probleme in izgovore