Šport > Zimski športi
28 ogledov

Fenninger in ÖSV sta se zmenila

anna fenninger EPA
Po enem mesecu prerekanja sta se Anna Fenninger in avstrijska smučarska zveza dogovorila za nadaljnje sodelovanje. Fenningerjeva bo še naprej lahko sodelovala z menedžerjem Klausom Kärcherjem.

Anna Fenninger in avstrijska smučarska zveza (ÖSV) sta se na sestanku dogovorila o nadaljnjem sodelovanju. Kot poroča ORF sta obe strani zadovoljni s kompromisom in se veselita skupne, uspešne prihodnosti.

"Anna je pomemben del naše družine ÖSV, zato smo veseli, da smo lahko vse nejasnosti razčistili. Vsi se strinjamo, da bomo morali vsi vpleteni prispevati svoj del k uspešnemu sodelovanju v prihodnosti. Fenningerjevi bo zveza omogočila tudi možnost dodatne fizioterapije, ki si jo je želela," je ÖSV zapisal v skupni izjavi za medije.

Spomnimo ...

Začetek maja je Fenningerjeva nepričakovano zapustila kondicijske priprave avstrijske reprezentance na Cipru zaradi spora z vodstvom reprezentance. V sporočilu, namenjenemu vodstvu avstrijske smučarske reprezentance, je Fenninger zahtevala podporo pri vzpostavitvi lastne trenerske ekipe in nadaljnje sodelovanje z nemškim menedžerjem Klausom Kärcherjem.

Prav Kärcher, ki Fenningerjevo spremlja že tri leta, naj bi sprožil spor. Avstrijska reprezentanca se naj ne bi strinjala z njegovimi potezami glede glavnih sponzorjev Fenningerjeve in zato zahtevala prekinitev sodelovanja. Prav tega pa si letošnja dobitnica svetovnega pokala ni želela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.