Šport > Zimski športi
27 ogledov

Ilka pred Tino, trening Marii Höfl-Riesch

Štuhec Beaver Creek smuk svetovni pokal alpsko smučanje Reuters
Na drugem treningu smuka pred petkovo tekmo v Lake Louisu je bila najhitrejša Nemka Maria Höfl-Riesch. Tina Maze, ki je na prvem treningu s tretjim mestom napovedala povratek med najboljše, tokrat petnajsta.

Nemka Maria Höfl-Riesch je dobila drugi smukaški trening pred petkovo tekmo svetovnega pokala v kanadskem Lake Louisu. Za devet stotink je prehitela Norvežanko Lotte Smiseth Sejerstedt, tretja je bila Avstrijka Anna Fenninger (+0,52). Med slovenskimi predstavnicami je bila najhitrejša Ilka Štuhec na 13. mestu (+1,34).

Zmagovalka prejšnje sezone svetovnega pokala Tina Maze je bila 15. (+1,38). Maruša Ferk je dosegla 39. čas treninga, Vanja Brodnik je bila 51.

Na drugem treningu ni nastopila Američanka Lindsey Vonn, ki pa je že pred tem potrdila, da bo startala na petkovi tekmi, kar bo zanjo prvi nastop v svetovnem pokalu po hudi poškodbi kolena pred desetimi meseci.

Alpski smučarji so v Beaver Creeku opravili smukaški trening pred petkovo tekmo svetovnega pokala. Najhitrejši je bil Kanadčan Erik Guay (1:43,48) pred Avstrijcem Florianom Scheiberjem (+0,19) in Italijanom Petrom Fillom (0,30). Nastopili so tudi trije Slovenci, Andrej Šporn je bil 35. (+ 1,69), Rok Perko 41. (+ 1,83), Klemen Kosi pa 59. (+ 2,64).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.