Šport > Zimski športi
9 ogledov

Kapo dol in vsa čast Teji

Tadeja Brankovič in ostale slovenske biatlonke Teji Gregorin pošiljajo čestitke. Žurnal24 main
Po senzacionalnem srebru Teje Gregorin na svetovnem biatlonskem prvenstvu v Južni Koreji smo za komentar prosili nekaj zdajšnjih in nekdanjih slovenskih biatlonk.
 

Preberite in poglejte:

Srebrna Teja (GALERIJA)
Intervju: Teja Gregorin

Andreja Koblar (Grašič) : "Celotne tekme nisem mogla spremljati, ker sem bila v službi. Poskušala sem ujeti čim več, kolikor se je dalo. Zelo vesela in zadovoljna sem, da ji je to uspelo. Sem pa bila prepričana, da če bo komu to uspelo, bo prav Teji Gregorin. Je izjemna strelka, letošnja sezona sicer ni bila dobra. Verjela sem, da zna, Teja pa se je do zdaj za velika tekmovanja še vedno pripravila maksimalno dobro. Danes ji lahko rečem le kapo dol pred njo in vsaka čast. Presenečena sem bila, da ji lahko uspe tak tek, za streljanje sem vedela, da zna ustreliti odlično. Že po senzacionalnem tretjem mestu Hrvata Jakova Faka sem upala, da bi uspelo tudi našim."

Prava je in njena je. Kolajna. © Reuters

 
Tadeja Brankovič Likozar : "Izjemno vesela sem, da smo tudi Slovenci dobili kolajno na svetovnem prvenstvu. Verjetno je Teja še bolj zadovoljna, ker ji vso sezono ni šlo. Na pravi tekmi pa je sestavila najboljši nastop. Njen uspeh je dober obet za vse nas. Teja je samozavestna, že vso sezono je govorila, da bo na svetovnem prvenstvu naredila dober rezultat. Kot kaže, se ji je uspelo dobro psihično pripraviti. Upam, da srebro za slovenski biatlon pomeni same dobre stvari. V dobi recesije so že vsi malo tarnali, tako da je ta uspeh obliž na rane za vso reprezentanco."

Dijana Ravnikar Grudiček : "Spremljam vse tekme in navijam za vse naše. To je fenomenalen uspeh. Vedela sem, da je vsak sposoben vrhunskega rezultata. Šport je nepredvidljiv, enkrat ti lahko uspe, drugič ne. Jaz sem verjela, da bo uspeh enkrat prišel."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.