Šport > Zimski športi
8608 ogledov

Konec sezone za Hrovatovo

Meta Hrovat Epa
Najboljša slovenska veleslalomistka je s padcem v Lenzerheideju sklenila olimpijsko sezono.

Slovenska alpska smučarka Meta Hrovat je danes opravila zdravstveni pregled, ki je pokazal, da po nedeljskem padcu v Lenzerheideju ne gre za hujšo poškodbo noge, kljub temu pa bo predčasno končala sezono, je sporočila Smučarska zveza Slovenije. Po tednu dni počitka jo čaka tri tedne rehabilitacije.

Meta Hrovat V boju za stopničke Šport Grozljiva nesreča Mete Horvat, ki je obležala na progi

"K sreči ni nič zlomljenega, tudi vezi so ostale nepoškodovane. Sem pa dobila močan udarec v kost na desni nogi, zato moram počivati teden dni. Po tem pa me čakajo trije tedne rehabilitacije in vrnitev na sneg. Žal je sezona svetovnega pokala zame zaključena, a se že veselim spomladanskih treningov na snegu," je povedala Hrvatova.

Tekmovalka iz Kranjske Gore je na veleslaloma v Lenzerheideju v nedeljo, 6. marca, po četrtem mestu na prvi progi v drugem zajela vratca, padla in obležala v snegu. Ob pomoči delavcev ob progi se je vendarle sama umaknila s proge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.