Šport > Zimski športi
2224 ogledov

Lampičeva se je odločila. "Ok, situacija je taka ..."

Instagram
Slovenska biatlonka Anamarija Lampič ne bo nastopila na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici.

Anamarija Lampič, do prejšnje sezone najboljša slovenska tekačica na smučeh, je po prestopu v biatlon prispela na prizorišče svojega prvega svetovnega prvenstva v novi panogi v nemški Oberhof.

Na Instagramu je potrdila, da bo to njeno edino SP v tej sezoni in tako ne bo nastopila na letošnjem SP v nordijskem smučanju v Planici.

Jakov Fak Trnova pot Šport Jakov Fak: "Marsikdo bi vzel smuči in šel drugam"

"Ok, situacija je taka. Prispela sem na prizorišče mojega prvega SP v biatlonu, ki se ga že zelo veselim, čeprav mi je bolezen skoraj preprečila nastop. Vseeno sem vesela, da sem del ekipe, ki bo zastopala Slovenijo. Izkoristila bom vsako priložnost, da ga čim bolje doživim in se čim več naučim," je zapisala Lampičeva

"Hkrati vam povem, da bo to moje edino prvenstvo v tej sezoni, se pravi, da Planico izpuščam," je dodala.

"Zahvaljujem se Smučarski zvezi Sloveniji in panogi teka na smučeh za vso podporo, ki ste mi jo nudili v vseh teh letih moje poti v tem čudovitem športu. Bilo mi je v izredno veselje in čast, da sem zastopala barve slovenske reprezentance v teku na smučeh. Hkrati se veselim nadaljnjega sodelovanja z vami, sedaj v novi disciplini."

Svetovno prvenstvo v biatlonu bo na sporedu med 8. in 19. februarjem, SP v nordijskem smučanju v Planici pa med 21. februarjem in 5. marcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.