Šport > Zimski športi
41796 ogledov

Legendarna smučarka umorjena? Policija verjame, da smrt ni bila slučajna

Blanca Fernandez Ochoa Profimedia
Nosilka bronastega odličja z Olimpijskih iger v Albertvillu Blanca Fernández Ochoa je konec avgusta skrivnostno izginila, zdaj pa so našli njeno truplo ter po prvih pregledih ugotovili, da razlog smrti ni bil padec, kot so sprva mislili.

Španska športna javnost je še vedno v šoku po novici o smrti legendarne smučarke Blance Fernández Ochoe, katero so v sredo zjutraj našli mrtvo na planini La Peñota v bližini Madrida 11 dni po njenem izginotju.

Blanca Fernandez Ochoa Šport Španko Blanco Fernandez Ochoa našli mrtvo

Za njo so sprožili veliko iskalno akcijo v upanju, da bodo 56-letno nekdanjo smučarko vendarle našli živo, toda na žalost so naleteli na truplo, katero naj bi poročanju El Munda identificirali s pomočjo planinskih čevljev, ki jih je Ochoa nosila.

Iskalna akcija na Tenerifih Pogrešana Šport Izginila legendarna alpska smučarka, sprožena iskalna akcija Blanca Fernandez Ochoa Brez sledu Šport Še vedno iščejo legendarno smučarko in dobitnico kolajne na ZOI

Policija pa verjame, da njena smrt ni bila slučajna. Telo namreč ni imelo posledic padca, temveč je bilo že v stanju razpadanja, brez kakšnih sledi modric ali brazgotin, kljub temu da so se že pojavile govorice, da naj bi umrla zaradi udarca v glavo pri padcu.

Pravi vzrok smrti bo tako potrdila šele obdukcija trupla, policija pa zaenkrat verjame, da je bila smučarka, ki je v Svetovnem pokalu nastopala med leti 1982 in 1992 ter je osvojila štiri zmage v slalomu in veleslalomu, leta 1992 pa je bila bronasta v slalomu na Olimpijskih igrah v Albertvillu, umorjena.

 

Komentarjev 1
  • non41686 12:35 06.september 2019.

    Denar morate dobiti v spletu iz dnevne sobe,tako da nekaj ur na dan opravite preprosto delovno mesto s svojo delovno postajo,vsak uro dobite 238 dolarjev in vsak teden prejmete honorar,medtem ko izbirate delovno rutino. V tistem trenutku poskusite to...>>>> www.WebJob33.Com