Šport > Zimski športi
21 ogledov

Letos gremo do dile!

Žurnal24 main
Še sedem dni nas loči do začetka SC:09, 9. decembra se bo namreč začela že šesta svetovna in druga slovenska sezona virtualnega smukaškega prvenstva.

Vsem ljubiteljem virtualnega smučanja z veseljem sporočamo, da boste letos spet lahko dodobra obrabili svoje smuči, saj se bo naslednji torek, 9. decembra, začela druga sezona Ski Challengea v Sloveniji.

Ker bo letos svetovno smučarsko prvenstvo v Val d'Iséru, bo tudi na virtualnih smučarskih strminah ta tekma na sporedu zadnja, skladno z realnim svetovnim prvenstvom, in se bo točkovala posebej od drugih. Da pa ne boste padli iz kondicije in ne boste prikrajšani za eno progo, smo poskrbeli s čisto novo smukaško progo. V sezoni SC:09 se boste lahko konec januarja in v začetku februarja pomerili tudi na znameniti smukaški progi v Garmisch-Partenkirchnu, ki bo s preostalimi tradicionalnimi štirimi (Gröden – Val Gardena, Bormio, Wengen in Kitzbühel) štela za skupno zmago v virtualnem smukaškem prvenstvu SC:09.

Dobro nabrusite svoje smuči, veliko trenirajte in se potegujte za bogate nagrade. Letos ni ovir in omejitev … v Ski Challengeu 2009 gremo do dile!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.