Šport > Zimski športi
83 ogledov

Med poročene tudi Ted Ligety

Ted Ligety in Mia Pascoe Profimedias
Med vikendom je v zakonski jarem skočil tudi 30-letni smučar Ted Ligety. Med gosti so bili med drugimi nemški smučar Felix Neureuther s svojo spremljevalko Miriam Goessner in smučarka Resi Stiegler.

Ameriški smučar Ted Ligety se je med vikendom poročil s svojo dolgoletno spremljevalko Mio Pascoe. Petkratni zmagovalec skupnega seštevka veleslaloma in njegova nevesta sta svate povabila na Blue Sky Ranch v Utah, ki se nahaja v bližini Ligetyjevega rojstnega mesta Salt Lake City.

Med gosti je bil tudi nemški smučar Felix Neureuther s svojo spremljevalko, uspešno nemško atletinjo Miriam Goessner in ameriška smučarka Resi Stiegler.

Na svojem računu na Instagramu je Ligety zapisal, da je v svojem življenju doživel že veliko dobrih stvari, a je bil poročni dan najboljša doslej.

 

Mladoporočencema je s fotografijo čestital tudi Felix Neureuther, ki je zapisal: "Dame in gospodje ... Gospod in gospa Ligety!!! Čestitam iz srca!"

Ladies and gentlemen... Mr. and Mrs. Ligety!!! Ich gratuliere euch von Herzen!

Posted by Felix Neureuther on 26. julij 2015

Slike poroke pa je delila s svojimi sledilci tudi smučarka Resi Stiegler. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.