Šport > Zimski športi
8662 ogledov

Nov spolni škandal pretresa svet športa! Vpleteno tudi 13-letno dekle

Spolni škandal Epa
Avstralski športnik je dekletom pošiljal eksplicitne fotografije.

Avstralija še ni prišla dobro k sebi po dopinškem škandalu v plavanju, prav tako se še dobro spominja incidenta nameščenih žogic pri kriketu, sedaj pa jo je prizadel nov problem, saj je eden izmed športnikov obtožen, da je mladoletnicam pošiljal svoje gole fotografije.

Zaenkrat še neimenovani športnik, za katerega se ve, da nastopa v enem izmed zimskih športov in ima dobrih dvajset let, je preko socialnega omrežja Snapchat pošiljal svoje eksplicitne gole fotografije dekletom, do razkritja škandala pa je prišlo, ko so za sporočila izvedeli starši deklet.

Snapchat | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Ena izmed punc naj bi štela zgolj 13 let, zgroženi starši pa naj bi za situacijo izvedeli, potem ko se je neko dekle pritožilo, da je dobila posnetek, v katerem je športnik "vrtel svoje spolovilo". Zadeva je bila nato takoj prijavljena policija, ki je že prevzela primer.

Športnik je vse obtožbe zanikal. Zaenkrat se sklicuje na to, da je vse fotografije poslal zgolj starejšim kolegicam iz reprezentance, katere naj bi mu po njegovem to tudi dovolile.

Situacija je sicer zelo resna, saj avstralski zakon predpisuje kazen do sedem let zapora za pošiljanje golih slik osebam mlajših od 16 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.