Šport > Zimski športi
24891 ogledov

Smučarka svetovnega pokala z dekliščino v Sloveniji, končalo se je z ureznino

Michaela Heider Profimedia
Avstrijska smučarka Michaela Heider bo v kratkem stopila pred oltar, za dekliščino pa si je izbrala slovensko obalno mestece Portorož.

Avstrijska smučarka Michaela Heider, ki je že vrsto let v zvezi s precej bolj znanim avstrijskim smučarjem Vincentom Kriechmayrjem, si je za destinacijo dekliščine izbrala prav našo čudovito podalpsko deželico. A ne v gorah, kjer je njeno delovno okolje, pač pa na morju, in sicer v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michaela Heider (@michaelaheider)

Kot je moč razbrati s fotografij na družbenih omrežjih, je dekliščina uspela, a je vendarle imela manjšo črno piko, in sicer se je Michaela Heider malce poškodovala na enem od bazenov. S fotografije je razvidno, da je nastradala njena brada, ureznino pa so oskrbeli reševalci hotela.

Fotografijo oskrbovanja smučarke si lahko ogledate na tej povezavi. Kot poroča avstrijski Kronen Zeitung, se je Michaela na enem od vodnih toboganov urezala pod brado in povzročila nekaj preplaha med prijateljicami.

Heider, ki je sicer konec aprila naznanila, da se poslavlja z belih strmin, je na dekliščino sicer pripeljala devet prijateljic, med njimi je bila tudi smučarka Nina Ortlieb. Kdaj in kje bo poroka, ni znano.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pepe007 07:28 23.maj 2024.

    Končno, da en kolikor toliko znan tuji obraz ni na hrvaški obali, temveč slovenski :)