Šport > Zimski športi
6229 ogledov

Smučarska zvezdnica dahnila usodni da

lara gut valon behrami Epa
Parčku je uspelo sredino poroko v Luganu ohraniti v tajnosti.

Romantična osvetljava, lep razgled in mladoporočenca v osrčju slike: švicarska smučarska zvezdnica Lara Gut je danes prek Instagrama objavila fotografijo svoje poroke s švicarskim nogometnim reprezentantom Valonom Behramijem, ki se je pravkar vrnil z mundiala v Rusiji.

"Ti in jaz, najini družini in najbližji prijatelji okoli naju, domač občutek ... Nisem si mogla zamisliti boljšega načina reči da," je pod fotografijo v angleščini zapisala Gutova, ki je švicarsko nogometno reprezentanco in svojega zaročenca tudi v živo spodbujala na tekmah v Rusiji.

Behrami je pred malo več kot tednom dni s Švico na svetovnem prvenstvu izpadel v osmini finala proti Švedski v St. Peterburgu. Triintridesetletnik ima s prejšnjo ženo dve hčerki, rojeni leta 2009 in 2016. Februarja se je ločil.

Gutova, ki je bila v sezoni 2015/16 skupna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju, ima tudi bron z olimpijskih iger v Sočiju 2014 v smuku, na svetovnih prvenstvih pa je osvojila tri srebrne in dve bronasti kolajni.

Komentarjev 4
  • Lavdan 18:47 12.julij 2018.

    On je Squipetar ne hrček. Škoda punce, lahko bi našla kakega iz prve roke.

  • antitrust 18:03 12.julij 2018.

    pa kje najdejo vse ene....hrčke

  • batom 16:21 12.julij 2018.

    Morala bi se porocit z Jakovom Fakom. Pol bi bla Lara Gut Fak.