Šport > Zimski športi
23341 ogledov

Tako se Lindsey Vonn odziva na Tinina sporočila

Tina Maze Profimedia
Tina Maze razkrila, da včasih piše Lindsey Voon.

Nekdanja kraljica smučarskih strmin Tina Maze je v intervjuju za časnik Delo razkrila, da ima na svojem hladilniku še vedno fotografijo Lindsey Vonn. 

"Na začetku mi je šlo na živce, da jo imam tam," je povedala za Delo. "Bila je trd oreh za premagati. Ta fotografija je bila takrat moja motivacija."

Povedala je, da ne ve natančno, kako ona gleda na to, da jo je premagala. "Spomnim se, da ji je nekdo omenil, da jo imam na hladilniku, ampak je napačno razumela," je za časnik povedala Črnjanka. "Nikoli ni sprejela in tudi ne bo, da smo jo takrat premagali, nikoli ni priznala, da sem bila boljša, čeprav sem bila."

Povedala je, da je v sezoni, ko preden je osvojila kristalni globus, trdo garala. "Andrea pravi, da je bila rekordna sezona edina, v kateri nisem ugovarjala njegovim treningom, ampak sem delala, kar je rekel," je povedala za Delo. "V tisti zimi sem presegla vse svoje meje."

Tina Maze | Avtor: Profimedia Profimedia

Zelo je spoštovala Lindsey Vonn, za katero pravi, da pripada drugemu, hollywoodskemu svetu, ki mu sama nikoli ne bo. "Morda mi je v tem Mikaela bližje, ker je malo bolj na realnih tleh," je še povedala Mazejeva. 

Na njena sporočila ne odgovarja

Povedala je, da sta se z Lindsey Vonn videli februarja na svetovnem prvenstvu na Švedskem, ter da ji včasih kaj napiše, a nikoli od nje ne dobi odgovora. "Potem pa pustim," je še povedala Mazejeva. 

S trdim delom pod taktirko Andrea Massija se je natrenirala tudi potrpežljivosti, ki ji prav pride v materinstvu. "Vse, kar potrebujem, je deset minut na dan zase, da v miru spijem kavo, si umijem lase in grem pod prho," je v intervjuju dejala Mazejeva. "Velik del življenja sem se ukvarjala le sama s sabo, se izboljševala in analizirala, da bom boljši človek. Precej sem naredila za to, da sem postala to, kar sem. (...) Ustreza mi, da to, kar sem, prenašam na druge." 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • perhan63 21:20 16.november 2019.

    vonnova nima ćasa k se ukvarja z snemanjem porničev z zamurci..bljak