Šport > Zimski športi
63 ogledov

Tako so odnašali Schlierenzauerja

Gregor Schlierenzauer, padec
1/4
EPA
V kvalifikacijah druge tekme v Oberstdorfu jo je skupil Gregor Schlierenzauer.

Kvalifikacije druge tekme na letalnici v Oberstdorfu so bile nekaj časa prekinjene, saj je grdo padel rekorder po zmagah v svetovnem pokalu Gregor Schlierenzauer, ki na tekmi kasneje seveda ni nastopil.

Avstrijski šampion je poletel do 201 metra in padel, kasneje pa so ga s sanmi odpeljali s skakalnega stadiona. Po prvih informacijah si je poškodoval desno koleno, ki je bilo operiraro že lani zaradi potrganih vezi. Sedemindvajsetletnika, ki se je na tekme svetovnega pokala vrnil pred tremi tedni, pavziral je sicer več kot leto dni, so odpeljali v bolnišnico v Immenstadt.

Novice po prvih pregledih so zelo spodbudne. Iz avstrijske reprezentance so namreč sporočili, da je Schlierenzauer čutil bolečine v desnem kolenu, a naj bi bilo to stabilno, več pa bodo povedali po podrobnejših pregledih. Štirikratni svetovni prvak v poletih naj bi jo tako odnesel le z odrgninami in modricami.

Padec si lahko ogledate TUKAJ.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.