Šport > Zimski športi
89 ogledov

Zakulisje zadnje tekme Tine Maze

tina maze maribor Eurosport
Tina Maze se je pred zadnjo tekmo v Mariboru družila z ekipo televizijske mreže Eurosport.

Nekdanja slovenska smučarka Tina Maze je ekskluzivno za Eurosport predstavila zakulisje svoje zadnje veleslalomske tekme za 53. Zlato lisico.

Novopečena ''upokojenka'' bo z vseevropsko televizijsko mrežo sodelovala tudi v prihodnosti, saj naj bi občasno opravljala vlogo strokovne komentatorke. Prav televizija je ena od glavnih ambicij 33-letne Črnjanke, ki se je že preizkusila v svetu knjige in nekaterih drugih projektih.

 ''Moje novo življenje bo polno novih izzivov, ki jih že dobro poznam. Ostajam povezana s športom, ki ga imam rada. Počnem veliko stvari, ki me navdihujejo. Televizija, knjige... Napisala sem pravljico, februarja pa izide še moja avtobiografija,'' je za Eurosport dejala Mazejeva in razkrila, da se na snegu spet počuti kot doma: ''Lepo je spet videti vsa dekleta. Večino jih poznam. Lepo je biti v njihovi bližini, čeprav ne tekmujem več. Počutim se kot doma.''

Narava njenega slovesa je bila vse do zadnjega zavita v tančico skrivnosti, a takšna je bila njena želja. ''Čustva so bila močna, saj je bilo zaradi pomanjkanja treninga težko narediti načrt, kako se spopasti z nekaterimi deli proge. Vsi so me gledali in se spraševali, kaj počne. Ljudje so bili zmedeni, a tako sem tudi hotela,'' je priznala.

Komentarjev 7
  • Aleta 09:30 13.januar 2017.

    Pri Petru se to že vidi....

  • Gogolino 14:37 12.januar 2017.

    Bravo... Točno tako.... se podpišem pod tole izjavo

  • Gogolino 14:36 12.januar 2017.

    Ti pa si GNOJ SNOBOVSKI !!!