Šport > Zimski športi
51 ogledov

Tipično: Slovenec zaje*e Slovenca?

Jurij Tepeš EPA
Nekateri hvalijo slovensko ekipo za pošteno športno vedenje, drugi menijo, da bi bilo bolje, če bi Tepeš Prevcu "prepustil" zmago.

Igor Bergant je na Twitterju v nemščini napisal, da je Freundov najboljši prijatelj Slovenec z imenom Fair Play in da bi se Freund lahko zahvalil s pesmijo Hvala Slovenija. 

 

Komentarjev 34
  • Zvonko Bohar 14:23 24.marec 2015.

    presvetli-zdaj pa ne razumeš-ko je skakaL TEPEŠ JE FREUND že bil na 3.mestu,še dva bi lahko zaostala za nemcem-in bi bil PREVC prvi Freund pa 4.in to je tisto kar smo vsi želeli.razem tepeša seveda

  • Presvetli 11:00 23.marec 2015.

    Zvonkec zvonkec,se vidi ,da si vso življenje kavč športnik.Sedaj ti bom nekaj napisal,pa upam,da boš končno doumel.Tepeš je moral bit med Freundom in Prevcem,se pravi je moral nardit dober skok.Pri tej višini kot jo je imel on,pa nevem kako naj ...prikaži več krajša skok(s padalom).Če bi podrsal bi bil za Freundom kar spet nebi bilo uredo in bi bilo isto kot je sedaj.Verjetno sploh ne veš o čem se je šlo,samo nabijaš v 3 dni.Upam,da vsaj veš zakaj je Freund bil pred Prevcom,če imata enako število točk.

  • res.no 10:36 23.marec 2015.

    Oprosti ampak jaz pa ne razumem tvoje logike razmišljanja niti take čist splošne, niti v smislu športnega tekmovanja in obnašanja ter fair play-a.Če vzamemo tvoj scenarij: torej bi Jurij naredil tako kot pišeš, kje in kakšno zagotovilo je imel, ...prikaži več, da bo Peter res skočil rako kot je in da slučajno ne bi se mu čisto ponesrečil skok in bi skočil še manj in bil kljub temu ob VK globus. - ga ni tega zagotovila...Jurij pa bi se zato vseeno, ker bi po tvoje moral namerno slabo skočiti, se sam odpovedal svojemu osebnemu rekordu, in svoji zmagi in svojemu tretjemu mestu v skupnem seštevku poletov. Na koncu pa bi se lahko zgodilo kot rečeno, da bi peter skočil še manj in bi oba ostala brez vsega. To ne bi bil niti fair play ampak kaluliranje, ki ni niti pošteno do ostalih športnikov.V dogajanju, ki se je zgodilo - torej je jurij skočil tako kot je, pa ni z ničemer oviral petra, da ga preskoči in z maga, peter je imel vse možnosti za to, lahko bi ga preskočil in zmagal in osvojil