Šport > Zimski športi
135 ogledov

Z glavo udarila ob odskočno mizo

Xinyue Chang, ljubno, padec, Profimedias
Pred začetkom tekmovalnega konca tedna na Ljubnem je za spektakularen padec s srečnim koncem poskrbela Kitajka Xinyue Chang.

V soboto in nedeljo sta bili na Ljubnem na sporedu dve tekmi za svetovni pokal v smučarskih skokih za dekleta. Najboljša slovenska orlica je bila Ema Klinec, ki je dvakrat zasedla peto mesto.

Sobotno preizkušnjo je dobila Norvežanka Maren Lundby pred Avstrijko Danielo Iraschko-Stolz in Nemko Katharino Althaus. Nedeljska tekma se je razpletla po željah nemške reprezentance, ki se je veselila trojne zmage. Maja Vtič je po tekmi namignila, da so si Nemke pomagale na nedovoljen način.

Ljubno pa je že v petek pretresel hud padec kitajske skakalke Xinyue Chang, ki je med vožnjo po zaletišču izgubila ravnotežje, padla z glavo naprej in se skotalila po hrbtišču skakalnice. Izgledalo je precej hudo, a je Kitajka utrpela le nekaj prask. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.