Šport > Zimski športi
84168 ogledov

Znana smučarka razkrila: Sem biseksualka

Breezy Johnson Profimedia
Ena najboljših smukačic pretekle sezone Breezy Johnson je z javnostjo na družbenih omrežjih delila, da je biseksualka.

"Torej ... Sem biseksualka. Preden se ta sezona začne, sem se želela odpreti o tem, kdo sem. Za vse tukaj, ki se počutite malce drugačne in bi radi videli sebi podobne na vrhu, tu sem, da predstavljam to, da smo tukaj, da smo normalni in da lahko počnemo kar koli hočemo," je začela ena boljših smukačic pretekle sezone – na uvodnih treh tekmah je vselej zasedla drugo mesto, zaostala le za izjemno Sofio Goggio, nato pa je morala sezono zaključiti zaradi težke poškodbe kolena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Breezy Johnson (@breezyjohnsonski)

"Za vse 'trole', ki bi radi sovražili, sovraštvo ne premaga ljubezni. Za vse tiste, ki ne veste, o čem govorim, obrnite se na Google, če želite izvedeti," je še dodala odlična ameriška smukačica, ki pa ima skozi celotno kariero konstantne težave s poškodbami. Pod objavo na Instagramu sta ji podporo izrekli tudi nekdanja izvrstna ameriška šampionka in zdajšnja serijska zmagovalka tekem svetovnega pokala Mikaela Shiffrin. 

Podprla jo je tudi ameriška smučarska zveza, na čelu s predsednico Sophie Goldschmidt. "Ne le, da kot organizacija stojimo za njo, ampak jo tudi podpiramo v teh trenutkih. Zelo smo ponosni, da jo imamo v svoji ekipi in v naši državi in zdaj še v LGBTQIA+ skupnosti," je dejala Goldschmidtova.

 
Komentarjev 16
 • Avatar Syn
  Syn 10:17 09.november 2022.

  Wow, še ena "biserka", ki misli da to dejansko koga zanima. Jaao,..kretenizem ne pozna meja. 🥱🥴

 • Boris 09:38 09.november 2022.

  Če je, pač je. Očitno nima dovolj prometa, pa je treba reklamo delat. VEČINO ne briga, nima nobenega pomena oz. vpliva.

 • radovednica 08:01 09.november 2022.

  Ima konstantne poškodbe! Zakaj in predvsem kje in zaradi česa? Baba trapasta. Tega je že pri nas preveč, zato ne objavljati takšne neumnosti. In res je, PA KOGA TO BRIGA!!!???