Šport
20 ogledov

Zlata Sara še nima miru

Sara Isakovič ima po prihodu domov z zlato medaljo obilo obveznosti. Žurnal24 main
Sprejem za evropsko plavalno prvakinjo Saro Isakovič so pripravili tudi v njenem matičnem klubu Žitu Gorenjki Radovljici, kjer so plavalko presenetili z novim osebnim vozilom.

Poseben sprejem so za evropsko plavalno prvakinjo Saro Isakovič pripravili tudi v njenem matičnem klubu Žitu Gorenjki Radovljici. Plavalko so ob tem razveselili tudi z novim osebnim vozilom. Darilo so v radovljiškem klubu dobro skrili, saj so ji ob koncu pozdravnih govorov sporočili, da imajo zanjo posebno presenečenje. Avtohiša Odar iz Lesc je tekmovalki namreč podarila nov avtomobil. "Avtohiša Odar je bila moj pokrovitelj že prej, ko mi je dala avtomobil znamke aveo. Danes so rekli, naj vrnem avto in ključe, da bodo ob mojem imenu na avtu pripisali evropska prvakinja. Zdaj je res takšen napis ob mojem imenu, a na povsem drugem, večjem in močnejšem vozilu," je povedala Isakovičeva, ki je priznala, da v teh dneh ni miru in da je po številnih sprejemih in klicih že pošteno utrujena, vsaj do konca tedna pa je z obveznostmi že praktično zasedena.

 

Preberite še ...

Zdravljica za plavalno kraljico
Srebrni Peter, zlata Sara

Avtomobil pa ni bil edino presenečenje. Isakovičeva je že danes prejela tudi Linhartov zlatnik, posebno povsem novo nagrado občine. Teh so na občini izdelali deset in je namenjena le za posebne dosežke v občini. Isakovičeva je dobila zlatnik z zaporedno številko ena. Njen trener Miha Potočnik je od župana Janka S. Stuška prejel sliko radovljiškega mestnega jedra, avtorja Klavdija Kopajdiča iz Škofje Loke. Oba, plavalka in trener, pa sta takoj prejela tudi finančno nagrado za dosežek.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.