Šport
21 ogledov

Zlate lasulje za Tinino zmago

Tina Maze ima zveste in vztrajne privržence. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Tina Maze je po superkombinacijski zmagi v Trbižu podčrtala, kako je bilo slavje še slajše, saj so bili ob progi številni njeni navijači. Poklepetali smo z enim od njih, Brankom Lepičnikom.

Ne zamudite galerije Tinine zmage, obudite spomin na njen veličasten sprejem na Prešernovem trgu in preverite, kakšen žur znajo napraviti Črnjani.

"Navijali smo fantastično. Že ko smo prišli in ko nas je videla, je bilo takoj opazno, da je to zanjo nekaj posebnega. Že ko smo šli od doma smo imeli dober občutek," je za zurnal24.si iz Trbiža poročal član kluba Tininih navijačev iz Črne na Koroškem Branko Lepičnik. Za Tino je po njegovih besedah stiskalo pesti kakih sto njenih oboževalcev. In to ne le iz Slovenije.

"V Trbižu ima Tina še en klub navijačev. To so tisti, ki so imeli na Prešernovem trgu na sprejemu zlate lasulje, ki so jih v Trbižu podarili tudi nam. Kot simbol za zlato Tinino obdobje," je še dodal Lepičnik. Ta bo brez dvoma navzoč tudi ob sprejemu, ki ga Tina še "dolguje" Črnjanom oziroma obratno. Verjetno bo stvar nepozabna … "Gotovo! Ljudje komaj čakajo, da bo prišla. Tokrat smo bili tako evforični, da je niti nismo uspeli vprašati, ali bo prišla kaj domov ali se takoj odpravlja na Češko."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.