Šport
39 ogledov

Zloglasni McGregor pokazal preveč?

conor mcgregor nate diaz Reševalni pas/Twitter
Na družabnih omrežjih se je vnela burna razprava o tem, ali je Conor McGregor med povratnim dvobojem z Natom Diazom pokazal svojo moškost.

Conor ''The Notorious'' McGregor je uresničil svoje napovedi in se na povratnem dvoboju v velterski kategoriji na dogodku UFC 202 oddolžil marčevskemu krvniku Natu Diazu.

Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin je slavil po sodniški odločitvi, in sicer sta mu dva pripisala zmago (48-47), eden pa je točke enakomerno razdelil med oba tekmovalca (47-47).

''Kralj se je vrnil,'' je po zmagi zavpil McGregor.

Po dvoboju se je na spletu pojavila fotografija, na kateri se zdi, da je irski borec pokazal svoj penis. Razpravo na družabnih omrežjih je sprožil uporabnik Jonno Turner, ki je objavil povečavo tega nenavadnega prizora.

Po natančnem pregledu so navijači dosegli konsenz, da je na sliki McGregorjev palec, ki gleda iz rokavice in je povit s trakom.

Kljub temu so nekateri še vedno prepričani, da so videli McGregorjev spolni ud, kar potrjujejo tudi nekateri zapisi na Twitterju.

Tokrat zgovornejši Diaz

McGregor se za razliko od prvega dvoboja z Diazom ni posluževal psiholoških igric, temveč je svojo energijo usmeril v obračun. Vlogo dežurnega 'gobezdača' je tako prevzel Diaz, ki je nasprotnika provociral.

''Tokrat ni imel veliko povedati. Zdelo se mi je smešno. Govoril sem mu 'ne slišim te prav veliko'. Govoril sem z njim. Trosil sem nemumnosti,'' je povedal poraženec, ki je po dvoboju potožil, da je nastopil poškodovan.

Borca sta v medsebojnih dvobojih poravnana na 1-1 in čeprav se prah še ni dobro polegel, se že glasno govori o trilogiji.

A McGregor, ki se je za dvoboj z Diazom preselil v višjo kategorijo, izzivalcu sporoča, da bo tretji dvoboj potekal na njegovem terenu, torej v lahki kategoriji.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.