Šport
60 ogledov

Zlom roke pri polaganju rok

Ben Ross in Wendell Sailor Youtube
Nekdanji avstralski igralec rugbyja Ben Ross si je med oddajo v živo pri polaganju rok zlomil roko. Po takojšnji operaciji 35-letnik upa na hitro okrevanje.

Avstralska oddaja „The Footy Show“ dvakrat na teden razveseljuje svoje gledalce z zanimivimi športnimi novicami in intervjuji z znanimi športniki. V včerajšnji oddaji je tako nastopil 35-letni nekdanji igralec rugbyja Ben Ross, ki je leta 2003 s klubom Penrtih Panthers zmagal avstralsko ligo rugbyja.

V oddaji je nastopil tudi nedkanji igralec rugbyja Wendell Sailor. Po intervjujih sta se nekdanja igralca spopadla v polaganju rok. Pri tem je prišlo do nesreče, saj se je po nekaj sekundah Rossu zlomila roka. Krik iz bolečine je prestrašil publiko, Rossa pa so tako odpeljali v bolnišnico.

Ross se je medtem že oglasil svojim oboževalcem in se zahvalil za vso podporo. Sailor, ki se je po nesreči nekaj minut le držal za glavo, se je Rossu opravičil v živo in mu nato še napisal sporočilo na Twitterju.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.