Šport
17 ogledov

Zmagati, ne da bi pogledala karte

Glavna junakinja zgodbe. (Foto: cardplayer.com) Žurnal24 main
Annette Obrestad je na enem od spletnih turnirjev zmagala, ne da bi pogledala karte. Ponovitev takšnega dosežka jo mika na Bluff Europe Poker Academy v Londonu.
Zgoraj omenjeni dosežek je Annette uspel že pri 18. letih, ko je turnir s prijavnino 4 $, na katerem je nastopilo kar 180 igralcev, odigrala skorajda povsem brez gledanja kart. Edina izjema so bile situacije, ko so drugi igralci zarinili all-in in je bila Norvežanka postavljena pred odločitev, ki bi jo utegnila stati nadaljnje igre na turnirju.

Mlada Norvežanka Annette Obrestad si je svoj ugled priigrala že pri rosnih 19 letih, ko je najprej osvojila glavni turnir WSOP-Europe in tako postala milijonarka, ter kasneje, ko je na enem od spletnih turnirjev zmagala, ne da bi pogledala svoje karte. Prav ta dosežek jo je privzdignil med zvezde in Norvežanka se je odločila, da ga bo jeseni poskušala ponoviti na Bluff Europe Poker Academy v Londonu.

Annette bo namreč 8. novembra, poleg Neila Channinga in Nika Persauda, na Bluffovi Poker Akademiji prevzela vlogo učiteljice in na ta način z udeleženci delila svoje za njena mlada leta zelo napredno pokeraško znanje, za konec pa bo na turnirju poskušala tudi ponoviti svoj dosežek in le tega dobiti, ne da bi sploh kdaj pogledala svoje karte.

Na ta način bo igralka poskušala demonstrirati, kako bistveni so v turnirskem pokru pravzaprav pojmi, kot so pozicija, stavni vzorci in opazovanje in branje nasprotnikov. Dober turnirski igralec si lahko namreč že s pravilno uporabo teh konceptov skorajda bolj pomaga pri igri kot pa s svojimi kartami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.