Šport
22 ogledov

Zmagovalci meseca marca

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Bilo je blizu, ampak Phil "OMGClayAiken" Galfond je premagal Gusa Hansena kot največji zmagovalec denarnih iger na spletu v mesecu marcu.

Hansen je bil najboljši v januarju in februarju, in mu je šlo odlično tudi v marcu, a ga je Galfond premagal v več ključnih igrah in tako mesec končal s skupnim dobičkom 1,75 milijona dolarjev.

To je bilo le pičlih 50.000 dolarjev več, kot je zaslužil Veliki Danec, a vendarle dovolj, da je s prestola vrgel člana ekipe Full Tilt Pro.

Top 5 zmagovalcev:
    1. Phil "OMGClayAiken" Galfond: +$1,75 million (Full Tilt)

      Phil "OMGClayAiken" Galfond je mesec začel z minusom 1,1 milijona $ za leto 2011, z marcem pa se je začel njegov neustavljivi zmagoviti pohod, ki mu je na Full Tilt pokru prinesel izkupiček 1,75 milijona.
      Eden največjih večerov je bil zanj v zadnjem tednu v marcu, ko mu je na PLO mizah na Full Tiltu uspelo zaslužiti 568.000 $ od igralcev, kot sta Scott "URnotINdanger2" Palmer in Van Marcus, pa tudi od Gusa Hansena. Galfond, eden najbolj konsistentnih igralcev, je letos tako v plusu za več kot 600 tisočakov.

   2. Gus Hansen: +$1,7 million (Full Tilt)

      Čeprav je Gus izgubil nekaj denarja proti Philu Galfondu, mu to ni preprečilo, da ne bi ponovno zaključil meseca z zmago blizu dveh milijonov dolarjev.
      Odlično leto je nadaljeval tako, da je nanizal velike zmage proti Scottu "URnotINdanger2" Palmerju, Noparasanu in Danu "jungleman12" Catesu.
      Skupaj je Hansen v letu 2011 v plusu kar 4,3 milijona dolarjev. Glede na to, da je Danu Catesu leta 2010 uspelo zaslužiti 5,5 milijona, je omenjena številka blago rečeno občudovanja vredna.

   3. Phil Ivey: +$901.000 (Full Tilt)

      Tudi Phil Ivey je v marcu počel to, kar počne najbolje – zmagoval. Čeprav je odigral samo 4.488 iger, mu je vseeno uspelo prislužiti 901.000 $, dovolj za tretje mesto na lestvici največjih zmagovalcev.
      Ivey za sabo še vedno nima leta, ki bi ga končal v rdečih številkah, in glede na to, da je v letu 2011 v plusu že za 1,1 milijona dolarjev, ni prav velikih možnosti, da se bo to zgodilo letos.

   4. Gavin "gavz101" Cochrane: +$816.000 (PokerStars)
      Gavin "gavz101" Cochrane je edini med prvih pet, ki mu je svoj dobiček uspelo pridelati na strani PokerStars.
      Ves mesec je "gavz101" igral proti tistim na visokih limitih, vključno z Viktorjem Blomom, in od njih nekajkrat pobral prav lepe vsote. Nekdanji SCOOP prvak je tako letos v plusu 1,8 milijona dolarjev, in s tem največji zmagovalec strani PokerStars.

   5. Dan "jungleman12" Cates: +$747.000 (Full Tilt)

      Dan "jungleman12" Cates, največji zmagovalec spletnih denarnih iger v letu 2010, je imel bolj majav začetek leta 2011, a se je v marcu vrnil na zmagovita pota in na PLO mizah od številnih nasprotnikov skupaj zaslužil 747.000 dolarjev. Precej pa so k njegovemu dobičku doprinesle tudi zmage proti Tomu "durrrr" Dwanu v drugi izdaji Durrrr Challengea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.