Šport
22 ogledov

Zmaji vračajo hokej v Sarajevo: januarja dve tekmi

Gračnar Telemach Olimpija Red Bull Salzburg liga Ebel Tivoli Blackwater Anže Petkovšek
Mediji v Bosni in Hercegovini poročajo, da bo ljubljanska Telemach Olimpija ob proslavi 30. obletnice zimskih olimpijskih iger v Sarajevu odigrala dve tekmi lige Ebel.

"Boljšega poklona ljubiteljem hokeja v naši državi odgovorni pri Olimpiji ob 30. obletnici največjega športnega dogodka, ki je bil na sporedu pri nas, niso mogli podariti," so januarsko gostovanje Telemach Olimpije v Sarajevu pohvalili na popularnem športnem portalu Sportsport.ba. 

Zmaji bodo v okviru lige Ebel v bosansko-hercegovski metropoli 10. januarja "gostili" VSV Beljak, dan kasneje pa bodo igrali še s KAC.

Hokejisti Olimpije bodo tako v življenje vrnili med vojno porušeno olimpijsko dvorano Juana Antonia Samarancha (nekdanjo Zetro) na Koševu, kjer je zlato kolajno na igrah leta 1984 osvojila Sovjetska zveza. Domača Jugoslavija je takrat izpadla že v skupinskem delu z le eno zmago na petih tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.