Šport
15 ogledov

"Znamo igrati kot ekipa"

Zoran Dragić EPA
"Poraza si preprosto nismo smeli privoščiti, saj bi s tem pokvarili naš položaj po zmagi proti Avstralcem. Pokazali smo, da imamo pravi karakter in da znamo igrati kot ekipa," je zmago proti Mehiki pokomentiral Zoran Dragić.

S fenomenalno predstavo, ki jo je ob 22 točkah zaključil brez zgrešenega meta in izgubljene žoge, je Zoran Dragić spravil v obup nemočne Mehičane, ki so v drugem polčasu delovali kot razbita vojska. Svoje uspešne mete je takole pokomentiral: "Super sem se počutil, soigralci so mi pripravili veliko prostora za odprte mete, ki sem jih tokrat uspešno realiziral."

Mehičanom upadla morala

"Vesel sem, da sem tudi na takšen način pripomogel k ekipnemu uspehu. Morda končna visoka razlika ni realna, saj je Mehika odlična reprezentanca, a je njihovim košarkarjem po našem visokem vodstvu v končnici tekme upadla morala," je pojasnil prvi strelec slovenske reprezentance, ki je bil skupaj z bratom Goranom preprosto prehiter za mehiško obrambo.

Pred dnevom počitka so v slovenskem taboru z obema nogama trdno na tleh, kar je potrdil tudi mlajši izmed bratov Dragić: "Kljub dvem pomembnim zmagam ne smemo poleteti, temveč tudi v naslednjih tekmah igrati brez podcenjevanja. Nič še nismo naredili, saj moramo vsako tekmo vzeti kot nekaj novega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.