Šport
19 ogledov

Znani udeleženci zaključnega turnirja

Rafael Nadal
1/8
Žurnal24 main
Znani so vsi udeleženci zaključnega turnirja serije ATP v Londonu, ki bo na sporedu od 21. do 28. novembra. Kot zadnji so se na veliki finale sezone prebili še Andy Roddick, Tomaš Berdych in David Ferrer.

Američan Andy Roddick, Čeh Tomaš Berdych in Španec David Ferrer so zadnji trije teniški igralci, ki so si izborili nastop na velikem finalu sezone, ki bo od 21. do 28. novembra v Londonu. Poleg omenjenih sta se za preboj na sklepno dejanje sezone borila še Španec Fernando Verdasco in Avstrijec Jürgen Melzer, vendar sta odpadla.

Verdasco po porazu v tretjem krogu mastersa ATP v Parizu proti domačinu Gaelu Monfilsu, Melzerjeve načrte pa je pokvaril Roddick. Melzerja bi v London odpeljal le naslov v pariški dvorani Bercy in Roddickov poraz v tretjem kolu. Čeprav ima avstrijski igralec še vse možnosti za zmago, saj se je uspešno prebil do četrtfinala, pa bo med najboljšo osmerico zaigral tudi Roddick, ki je premagal Latvijca Ernestsa Gulbisa.

Roddick, Berdych in Ferrer so se tako pridružili Špancu Rafaelu Nadalu, Švicarju Rogerju Federerju, Srbu Novaku Đokoviću, Britancu Andyju Murrayju in Švedu Robinu Söderlingu, ki so si že pred časom zagotovili nastop v londonski areni O2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.