Šport
13 ogledov

Zorman: "Brezdomec ne bom"

Uroš Zorman (Foto: EPA) Žurnal24 main
Nekdanji kapetan Celja Pivovarne Laško in aktualni reprezentančni še vedno lebdi med nebom in zemljo – klub želi z njim prekiniti pogodbo, a se o tem z njim še ni pogovarjal. "Najhuje je zaradi družine," pravi.

 "Nič ni jasnega. Kar pride iz kluba, slišim prek medijev. Sestankov in pogajanj o prekinitvi nismo imeli, zato ne vem, o čem klub razmišlja,“ je odnos s Celjem Pivovarno Laško pojasnil Uroš Zorman, za katerega se resno zanimajo poljske Kielce. Še kdo drug?

"O tem je brezpredmetno govoriti. Brezdomec gotovo ne bom. Zanimanje za moje usluge nima nobene zveze z mojo pogodbo,"
je še dejal najboljši slovenski srednji zunanji igralec. "Težko je. Veš, da si malce nezaželen, vendar moraš biti tukaj. Ampak navsezadnje je to čar profesionalizma. Najhuje je zaradi družine, zaradi otrok, ki jih imaš v vrtcu. Težko je stvari spreminjati čez noč. Glede na odnos do mene sem približno vedel, da bom moral na koncu sezone menjati klub, da pa ga bi moral že na polovici, pa mi ni padlo na pamet in o tem niti nisem razmišljal. Malo je zoprno, ampak tu sem in tu imam pogodbo. Najprej mora Celje povedati, kaj želi.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.