Šport
50 ogledov

Zorman se vrača na reprezentančni spisek

sport 23.01.13. Slovenian player Uros Zorman celebrates their victory against Ru sport 23.01.13. Slovenian player Uros Zorman celebrates their victory against Ru
Slovensko rokometno izbrano vrsto v prvih dveh tednih po novem letu čakajo štiri tekme v okviru kvalifikacij za svetovno prvenstvo.

Selektor slovenske reprezentance Boris Denić je danes objavil spisek reprezentantov, ki se bodo med 2. in 12. januarjem dvakrat pomerili z Luksemburgom, po enkrat pa še s Švico in Ukrajino. Še pred tem Slovenijo čaka prijateljski obračun z Makedonijo, ki se bo zgodil 28. decembra v Trbovljah.  Reprezentantje se bodo sicer zbrali že na božični dan v Zrečah, kjer bodo začeli s pripravami.

Spisek reprezentantov, ki jih je za naslednje tekme zibral selektor Denić:

Marko Bezjak, Jure Natek (oba Magdeburg), Nenad Bilbija (Minden), Dean Bombač, David Miklavčič (oba Dinamo Minsk), Jure Dolenec, Matej Gaber, Dragan Gajič, Vid Kavtičnik (vsi Montpellier), Borut Mačkovšek (Hannover), Primož Prošt (Göppingen), Peter Pucelj (Eisenach), Matevž Skok, Sebastian Skube, Luka Žvižej (vsi Celje Pivovarna Laško), Staš Skube (Gorenje), Gorazd Škof (Nantes), David Špiler (Brest Meškov), Uroš Zorman (Kielce) in Miha Žvižej (Toulouse)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.