Šport
26 ogledov

Zorman že spomladi v Kielcah

Uroš Zorman (levo) odhaja iz Celja Pivovarne Laško. (Foto: Gregor Katič) Žurnal24 main
Slovenski rokometni reprezentant Uroš Zorman zapušča Celje Pivovarno Laško. Zorman je podpisal triletno pogodbo s tekmecem Celja v Ligi prvakov, poljskim klubom Kielce, kjer bo nastopal že spomladi.
Dragan Gajić je naslednji igralec, ki zapušča dvorano Zlatorog. Na klubski spletni strani je njegova slika objavljena v črno-belih barvah, podobno kot Pajovičeva, Vugrinčeva in Zormanova, ob njej pa je zapisano, da je bil član kluba do jaunarja 2011. Za njegove usluge se med drugim zanima francoski Montpellier.

Med številnimi ponudbami iz tujine se je Uroš Zorman odločil za poljski klub Kielce, katerega trener je Bogdan Wenta, tudi selektor reprezentance Poljske. Slovenski reprezentant je s Poljaki podpisal triletno pogodbo. Za zurnal24.si je Uroš potrdil, da bo na Poljskem nastopal že spomladi: "V Kielcah bom nastopal že v spomladanskem delu sezone, vendar pa ne bom smel nastopati v Ligi prvakov, ker sem že za Celje, ampak le v poljskem prvenstvu."

Potem ko je klubsko vodstvo Celja Pivovarne Laško sprejelo sklep o (začasni in pogojni) 50-odstotni zamrznitvi plač, Zorman ni želel podpisati aneksa, ki bi klubu omogočil, da izpelje sprejeti sklep. Slovenski reprezentant se je temu odločno uprl, zato je klub nedavno enostransko prekinil pogodbo z Zormanom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.