Slovenija
9 ogledov

Zver in Pahor tekmovala, kdo bo prej čestital

Čestitke Primožu Kozmusu Reševalni pas/Twitter
Čestitke Primožu Kozmusu za osvojeno srebro v metu kladiva dežujejo. Zanimivo sta najbolj pohitela predsedniška kandidata Zver in Pahor.

Borut Pahor je le nekaj sekund po osvojeni medalji branilca naslova Primoža Kozmusa, ki je v Londonu zaostal le za Madžarom Parsom, tvitnil: "Iskrene čestitke @primozkozmus za srebrno olimpijsko medaljo! Bilo je naporno in skoraj neverjetno, a je vendarle uspelo. Bravo!"

Pahor je za dve minuti prehitel enega najresnejših tekmecov na jesenskih predsedniških volitvah. Milan Zver je za javnost pohitel s še bolj osebno čestitko: "Primož! Za nas je Tvoja srebrna več kot zlata!!!"

Med trojico favoritov se doslej ni oglasil le še aktualni predsednik države Danilo Türk.

"Najbolj postaven med metalci kladiva"

Čestitke Brežičanu sicer dežujejo od vsepovsod. Med drugim sta mu prav tako prek Twitterja čestitala minister za šport Žiga Turk in informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar: "Najbolj postaven med metalci kladiva, polepšal si nam večer."

Še nekaj čestitk:

Janez Potočnik, evropski komisar: "Ni dvoma, da je atletika kraljica sportov in ni dvoma, da je osvojeno srebro vredno zlata. Velicastno. Cestitam Primož!"

Primož Brezec, košarkar: "Svaka cast Kozmusu pa se najlepse ime ima. Kdaj se vraca v domovino? Brezice bodo gorele in spet bo cvicek tekel v potokih #respect

René Mlekuž, nekdanji smučar: "Kapo in rokavico dol! Respect! Bravo!"

Lojze Peterle, evropski poslanec: "Bravo, Primož, iskrene čestitke."

Komentarjev 2
  • Bizgec 08:29 06.avgust 2012.

    Verjetno ves, da so nasi politiki zagledani samo vase... Ko je Urska osvojila svojo medaljo, so pocasi sele opazili, da se kaj dogaja tudi izven meja Slovenije.

  • stela 07:22 06.avgust 2012.

    Bravo Primož!Me pa sicer zanima, če je blo okrog zlate v judu ...Urška žolnir, čekdo ne ve....tud tolk odziva velemož al ste mediji takrat zaspali al sem jaz spregledala?