Šport
65945 ogledov

Zvezdnica odprla vrata električarju, njegovo vprašanje jo je vrglo na rit

Naomi Osaka Instagram
Nekdanja številka ena svetovnega tenisa ni mogla verjeti svojim ušesom.

Naomi Osaka je na družbenih omrežjih delila zabavno prigodo z električarjem, ki jo je med obiskom njenega več milijonov dolarjev vrednega domovanja na Beverly Hillsu zamenjal za mladoletnico.

Japonska teniška zvezdnica, štirikratna zmagovalka grand slamov, ki bo oktobra letos dopolnila 25 let, je ena najslavnejših in najbolje plačanih športnic na svetu. Kljub temu je na svetu še vedno veliko ljudi, ki niso seznanjeni z njo ali njenimi kariernimi dosežki, kar je na precej komičen način nedavno spoznala iz prve roke.

"Nikoli si nisem mislila, da sem mlada, dokler me ni električar v lastni hiši vprašal, če so starši doma," je na Twitterju zapisala Osaka. Ko si je neimenovani mojster pobliže ogledal tudi notranjost prestižne vile, je zvezdnico vprašal: "To je pa lepa hiša, s čim se ukvarjajo tvoji starši?"

Naomi Osaka | Avtor: Epa Epa

Osaka je s turnirskimi nagradami v karieri zaslužila 21 milijonov dolarjev, kar je relativno malo v primerjavi z njenimi dejanskimi prihodki. Štiridvajsetletnica se namreč zaradi velikega števila donosnih sponzorskih pogodb že nekaj let uvršča v sam vrh največjih športnih zaslužkarjev na svetu. 

Naomi Osaka je bila najbolje plačana športnica leta 2021 s prihodki v višini 57,3 milijona ameriških dolarjev.

Komentarjev 1
  • ksenija7 16:24 23.april 2022.

    Pozdravljeni, Želim vam dati darilo nekomu resnemu. Elektronski naslov: curmank39@gmail.com prosim odgovori mi