Šport
9143 ogledov

Zvezdnika našli mrtvega v hotelski sobi

skaggs Reševalni pas/Twitter
Ameriško javnost je pretresla novinca o smrti 27-letnega zvezdnika moštva Los Angeles Angels.

Igralca baseballa Tyler Skaggsa so v ponedeljek našli mrtvega v hotelski sobi le nekaj ur pred predvideno tekmo med Los Angeles Angles in Texas Rangers. Zaradi tragedije so srečanje prestavili.

Teksaške oblasti so v uradni izjavi potrdile smrt 27-letnega začetnega metalca moštva iz Los Angelesa, prvi znake preiskave pa ne kažejo, da bi športnik umrl nasilne smrti.

"Tyler bo za vedno velik del naše družine," so v spomin na zvezdnika zapisali pri Los Angeles Angels.

Policija v Southlakeu, zvezni državi Teksas, se je odzvala na klic zaradi nezavestnega moškega v eni izmed hotelski sob. Ob prihodu na kraj Skaggs ni kazal znakov življenja, tako da je bila na mestu potrjena njegova smrt.

"V tem trenutku ne sumimo nasilne smrti," so sporočil s policije in dodali, da prav tako ni indicev, ki bi nakazovali na samomor. Vzrok smrti naj bi tako podala šele obdukcija.

Skaggs je v najmočnejši ameriški ligi MLB debitiral leta 2012. Od leta 2016 je bil član Los Angeles Angels, kjer je v lanski sezoni zaslužil 1,8 milijona dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.