Šport
39 ogledov

Zvezdniki za Dejana Mijovića

Tudi Uroš Zorman je napovedal svojo udeležbo na dobrodelni tekmi. (Foto: Gregor Žurnal24 main
V četrtek bo v Sevnici potekala dobrodelna rokometna tekma, kjer bodo zbirali denar za zdravljenje ponesrečenega nekdanjega igralca tamkajšnjega kluba in našega fotografa Dejana Mijovića.

Rokometni klub Sevnica v četrtek, 23. decembra 2010, organizira dobrodelno tekmo za pomoč pri zbiranju sredstev za rehabilitacijo poškodovanega nekdanjega igralca tega kluba Dejan Mijovića. V Sevnici se obeta pravi rokometni spektakel.

Na dobrodelno tekmo so prireditelji rokometnega dogodka v Sevnici povabili kopico slovenskih zvezdnikov. Na seznamu so številni igralci, ki igrajo za domače ali tuje klube: Gorazd Škof, David Špiler (oba Zagreb, Hrvaška), David Imperl, Staš Skube (oba Trimo Trebnje), Dušan Podpečan, Sebastian Skube, Matjaž Mlakar, Matjaž Brumen (vsi Cimos Koper), Izidor Hotko, Blaž Rojc, Robert Cvikl, Matej Flajs, Aleš Sirk (vsi Krka Novo mesto), Aleš Pajovič, Renato Vugrinec, Uroš Zorman (vsi Celje Pivovarna Laško), Klemen Cehte (Gorenje Velenje).

Nekdanji igralec sevniškega kluba Dejan Mijović se je pred časom pri padcu usodno poškodoval, zdaj pa se za normalno življenje bori v rehabilitacijskem centru Soča. Da bi lahko uspešno okreval, ga čakajo tudi številni rehabilitacijski postopki v tujini, ki pa so seveda povezani z visokimi stroški. Prav zaradi tega RK Sevnica organizira dobrodelno tekmo, zbrana sredstva pa bodo namenjena Dejanovemu zdravljenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.