267 ogledov

Striptiz bonton

Ninočka razposajena ... Žurnal24 main
Striptiz klub. Si lahko predstavljate kaj bolj popolnega? Skoraj slečena lepa dekleta, pivo … Dobro, to je zaenkrat vse, toda morate priznati, da ni daleč od popolnosti.

Obisk striptiz kluba oziroma avantura z lapdance-plesalko poteka takole: če ste začetnik ali amater, greste v levji brlog skupaj z vsaj enim prijateljem, ki ni nič manj prestrašen. Usedeta se k šanku, zato da je natakar čim bliže, naročita pijačo in začneta junaško komentirati mamljiva telesa. Zelo hitro prisede podjetna punca, ki si naroči koktajl ali šampanjec na vaš račun. Sledi bolj ali manj posrečeno spoznavanje, odvisno tudi od jezika, ki ga govori dekle. Če vam je všeč, odštejete še za žeton, s katerim si kupite njeno bližino v posebnem prostorčku, v katerem bo za vas odplesala pesem ali dve. Pričakujete lahko, da se bo povsem razgalila, se drgnila ob vas in vam nespodobno namigovala, vi pa boste sedeli tam vsi trdi in se ne boste smeli premakniti. Ko bo vaš čas potekel, bo rekla finish, finito ali kaj podobnega. Prvič boste najbrž povsem zgubljeni. Zato je najbolje, da se že prej seznanite s hišnimi pravili.

Brez dotikanja
Vsak striptiz klub ima svoja pravila, vklesana v kamen. Če velik neonski napis sporoča ''dotikanje ni dovoljeno'', lahko stavite svojo rit, da vaše roke ne bodo izjema. Vsaka majhna sprijena celica vašega telesa vam bo prišepetavala, da je nerazumno sedeti na pohotnih dlaneh, ko se golo privlačno dekle drgne ob vaša stegna. Vseeno bo najbolje, da se držite pravil kot desetih božjih zapovedi. Sicer vaš obraz, denarnica in pobesneli libido ne bodo več dobrodošli.

Odrekanje je pol užitka
Če napisa, ki prepoveduje otipavanje, ne boste nikjer zasledili, vam bo dekle sámo pred plesom namignilo, česa si ne smete privoščiti. Če bo tiho, ste ji najbrž zares všeč, zato lahko izzovete srečo. Več kot zavrniti vas ne more. Seveda pa bodite kljub temu previdni, ker ima vsaka dojka mogočnega zaščitnika, katerega senca je daljša od vaše.
Občasno, res občasno, boste naleteli na striptiz klub, kjer je dotikanje deklet izrecno dovoljeno. Morda boste morali prečkati mejo ali morje, a obstajajo. Vseeno ni treba vedno stegovati šap, polovica užitka ob striptizu je namreč v omejitvah in frustracijah. Takoj ko boste v dlani potežkali jedro njenih breskev, ga bo pol izpuhtelo.

Še fotoaparat je zmešala. © iStockphoto

 
Ne zadušite je z vonjavami
Ne prikažite se v lokalu, če niste izmili vonja po mrtvoudem prepotenem turistu. Uredite se tako, da bo prijetno tudi plesalki. To pomeni, da mora biti sveža tudi vaša sapa, če že mislite, da bosta vzpostavila bolj pristen stik. Ne trdimo, da bo šla z vami domov, ampak če bo vsaj približno uživala v akciji, bo tudi vam bolj prijetno. Po drugi strani pa je ni treba utopiti v hlapih cenene kolonjske.

Denarnica naj bo polna
Nikoli ne potrkajte na vrata striptiz bara, če imate v žepu dovolj samo za pivo. Tudi če se nimate namena konkretneje poveseliti in vam je res zgolj do enega kozarčka s prijatelji, hišni bonton zahteva, da plačate lepi dami kakšen račun več. Saj ne želite zamuditi priložnosti, da bi vam plesala sama boginja, ker ste doma ''preudarno'' pustili večje bankovce? Ko boste strgali drobiž po denarnici, bo že vsako dekle v lokalu vedelo, da se vas je bolje izogibati. Da niste niti vrabček v roki.

Ona ni terapevtka
Preživljate težke trenutke in zdi se, da bo vaše življenje pogoltnila kanalizacija. Žena jo je popihala z vašim avtom in edino, ob čemer lahko pozabite na sivino vsakdana, je godno telo, ki se trese, kroži in vrti nekaj centimetrov od vas. Rada se bo pogovorila z vami, a naj ostane terapevtski učinek omejen na fizično prisotnost. Striptizeta bo z veseljem prisluhnila, če ji boste plačali pijačo, vendar ne boste naredili vtisa z opisovanjem zdravstvenih problemov, vaše bivše in tečnih sodelavcev. Je vam všeč, če vam popolni tujci izlivajo dušo? Nekakšna socialna interakcija je seveda dobrodošla, preden bo izklesano telo razkazovala vašim pohotnim očem, a pogovor naj poteka lahkotno in neobvezno, vsaj dokler ne postanete njena stalna stranka.

... in Ninočka na kolenih. © iStockphoto

 
Striptizeta in nič več
Verjeli ali ne, striptiz klub ni kraj, kjer je vse mogoče. Striptizeta je pač striptizeta in nič več, čeprav poznamo tudi drugačne zgodbe. Zato ni treba pričakovati, da boste deležni še dodatnih "ugodnosti", ter mahati z računom. Nekatera dekleta vam bodo naklonila tudi več pozornosti za pravo ceno. A ponudba mora priti z njihove strani, če je ni, potem je to to. Za drugačno druženje se je treba obrniti na drug naslov in plačati več.

 

Preberite še:

Vedno napitnina
OK, plačali ste za ples, kako pa je z napitnino? Je postrežba vključena v račun? Morate napitnino dati samo, če ste zadovoljni z izvedbo? Vedno znaša deset odstotkov?

Pravilo je: napitnina je obvezna. Bodimo pošteni: slabega striptiza ni, so samo boljši, če je napitnina ustrezna. Zapomnite si, da so striptizete tam zato, da služijo, in če gre o vas glas, da ste radodarni, boste deležni zelo vročih trenutkov. Pulile se bodo za vaš težko prisluženi denar.

Striptiz bonton ni nekaj, kar učijo šole za lepo vedenje, je pa kratek vodič za preproste fante, kot smo mi, kadar gre zares in kadar tako nanese.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.