Svet
26197 ogledov

"10 Američanov je bilo polulanih, jaz pa tudi"

Dubrovnik Pixabay
Izkušeni domači vodič trdi, da niso z ničemer vzbujali pozornosti, ko je po njih padla 'čudna tekočina'.

Znani dubrovniški turistični vodič Ivan Vuković Vuka je na družbenih omrežjih opisal dogodek, ki se mu je zgodil v petek v ulici na zahodnem delu Dubrovnika. Skozi predel mesta z imenom Pile je ravno vodil skupino ameriških turistov. 

"Smrdim po urinu. Že drugič v sedmih dneh, ker neki neumen človek, da ga ne bom imenoval, z vrha Love muzeja v Pilah zaliva ljudi. Tako smo se danes zjutraj sprehajali po mestu, 10 Američanov je bilo polulanih, jaz pa tudi," je zapisal Vuka.

Vodič je za Dubrovniški dnevnik zatrdil, da ni bil nihče v skupini niti glasen niti se ni zadrževal pod oknom. Ali gre za namerno dejanje ali le naključje, noče ugibati, prepričan pa je, da česa takšnega v Dubrovniku ne bi smeli doživeti.

Skupina se je po dogodku zatekla v bližnji lokal, kjer so se lahko umili. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • rd2dmk2 14:32 01.julij 2023.

    z ničemer niso vzbujali pozornosti.. peljejo se trije mlečne zobi američani na biciklih in se tako derejo med sabo kot nekoč črnogorci, ko so se klicali s hriba na hrib. da e omenjam da polovica njih ima prenosne zvočnike in ...prikaži več nam servirajo potujoči DJ-ji njihove hite. v vasi se občani ( razen svetle izjeme, ki ne rabi mobitela z pogovore po sloveniji ) ne zgovarjamo prk ulice. turisti pa ma je treba vpit in se dret al je treba zavit desno al levo. španc, italija, da o izraelcih ne govorim.

  • Avatar Andrej42
    Andrej42 14:14 01.julij 2023.

    Za Američane je dobra samo gnojnica.. urin je predober.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 11:31 01.julij 2023.

    Američani ne bi smeli biti presenečeni, če se jim bo to vse pogosteje dogajalo v slovanskih državah..