Svet
47 ogledov

11-letni Novozelandec oplodil sošolčevo mamo

Primer 11-letnika, ki ima z neko 36-letnico otroka, je novozelandske oblasti prisilil v natančen pregled svojih zakonov.

Iz Aucklanda poročajo o 11-letniku, ki ima z 36-letno materjo svojega sošolca otroka. Dojenčka so pred dvema mesecema odvzeli 36-letnici in tudi sedaj 12-letni oče bo do nadaljnjega živel v domu za mladoletnike.

Da bo postal oče, je otrok priznal ravnatelju svoje šole, ki je za tamkajšnji medij izjavil, da ga je novica zelo šokirala. "Z mano ne boste zadovoljni,“ je pogovor z ravnateljem začel fant in dodal: "To se mora končati.“ Kot je znano, je 36-letnica fanta pred prvim spolnim odnosom napila s pivom. Deček je z njo sicer spal večkrat. Ali je bil vsakokrat vinjen, ni znano.

Ženske niso posiljevalke

Če v Novi Zelandiji moški posili žensko, ga čaka do 20 let zapora. V državi pa ni zakona, na podlagi katerega bi lahko strožje kaznovali posiljevalke. Ženska se bo v tem primeru zagovarjala zaradi spolnega nadlegovanja in ne posilstva mladoletne osebe. Če bo spoznana za krivo, jo čaka do 14 let zapora.

Judith Collins, novozelandska ministrica za pravosodje, je že napovedala preiskavo in morebitno spremembo zakonodaje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.