Svet
19 ogledov

12-letni morilec brez usmiljenja

Žurnal24 main
Mehiška vojska se je podala v lov za 12-letnim morilcem, ki denar služi z umori po naročilu šefov iz narkokartelov.

Kličejo ga El Ponchis, podrobnosti o njem pa niso znane. Je del mehiških narkokartelov in denar služi tako, da muči sovražnike ali dolžnike svojih šefov. 12-letnik naj bi med svojimi kolegi izstopal kot morilec, ki je izjemno "lačen krvi". Za umor bojda dobi okoli 3.000 ameriških dolarjev (2.188 evrov). Svoje žrtve pred umorom muči na različne načine. Največkrat jim prereže grlo in glavo pusti ob telesu.

Število žrtev, ki so največkrat posledica krvavih obračunov med močnimi karteli, je v zadnjih štirih letih preseglo 30.000.

El Ponchis je zaslovel po tem, ko so se na speltu našli posnetki z njim v glavni vlogi. V posnetkih je bilo dobro vidno, kako napade sovražnika in mu prereže grlo. Poleg tega se je 12-letnik nastavljal tudi fotografskim objektivom in tudi fotografije, na katerih z orožjem v roki pozira ob truplih, so zašle na splet.

Mladenič naj bi bil del številčne skupine, ki jo vodi Julio Jesus Radilla ali Padilla (ime ni točno znano). Vsi so stari med 12 in 23 let. El Ponchis je najmlajši in najbolj dejaven, piše SkyNews.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.