Svet
14 ogledov

12-letnica pregnala vlomilca

Žurnal24 main
Pogumna 12-letna britanska deklica je v domači hiši brcnila vlomilca v mednožje in ga pognala v beg.

Georgia Bulis-Gray je bila zvečer sama doma, ko je iz kuhinje zaslišala nenavaden zvok. Odšla je preverit, kaj se dogaja, in se iz oči v oči srečala z vlomilcem. "Nasmehnil se mi je, jaz pa sem pomislila, da mu ne smem dati vedeti, da sem le nemočno dekletce," pripoveduje 12-letna Georgia. Po vzoru iz filmov ga je brcnila tam, kjer najbolj boli, in ga s tem pognala v beg. "Jezna sem bila, ker je vlom nekaj grdega, nisem hotela, da misli, da le zato, ker sem deklica, lahko počne, kar hoče," je bila odločna Georgia.

A to še ni bilo vse, poroča Daily Mail. Takoj ko je poklicala policijo, je narisala skico vlomilca, da bi ga lažje našli. Še prej pa je preverila, v katero smer beži, da ne bi poskušal vlomiti še v kakšno hišo.

Policija sicer vlomilca še išče, starši pogumne 12-letnice pa ne bodo pozabili, kako mirno se je njihova deklica soočila z nevarno situacijo. Ko so prišli domov, je mirno dejala: "Mami, nekaj malce čudnega se je zgodilo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.