Svet
31157 ogledov

Grozljivo: 12-letnico v gozdu ubili vrstnici

nagrobne sveče Facebook
Kaj je bil razlog za krut zločin, ki sta ga zagrešili, ostaja uganka.

Dve deklici, stari 12 in 13 let, sta priznali umor 12-letne Luise, ki so jo v nedeljo našli mrtvo blizu njenega doma v zvezni pokrajini Severno Porenje - Vestfalija, je danes sporočila policija.

"Po prvem zaslišanju sta dekleti dajali nasprotujoče si izjave, po drugem zaslišanju pa sta zločin priznali," je povedal tiskovni predstavnik policije v Koblenzu. Za zdaj ni znanega nič o motivu tega zločina, prav tako poteka iskanje noža, s katerim naj bi bil storjen umor. Državni tožilec Mario Mannweiler je pojasnil, da obe deklici zaradi starosti nista kazensko odgovorni.

"To ne pomeni, da se jima ne bo nič zgodilo. Sta v rokah centra za pomoč mladim," je dejal Mannweiler. Državna tožilka je dejala, da gre za "poseben kazenski primer".

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 18:36 14.marec 2023.

    Na omrežju je polno bedastih in večinoma nevarnih "izzivov"....Ne pravim sedaj, da je bil izziv "ubij najstnico", ampak narod je vsak dan bolj bebav ...Nekaj pripomorejo mediji in pa druga "socialna okolja"...Kar poglejte stališča podkletenih tukaj, komaj čakajo da bo ...prikaži več vojna, in da bodo brusili nože kot njihove hitlerjevski predniki..