Svet
4435 ogledov

12 otrok ujetih v podzemni jami

Tajska, reševanje Epa
Člani mlade nogometne ekipe so v podzemni jami ujeti že tri dni.

Več sto ljudi je vključenih v reševalno akcijo skupine 12-ih fantov starih med 11 in 16 let ter njihovega 25-letnega trenerja, ki so se v provinci Chiang Rai na severu Tajske pred dežjem zatekli v podzemno jamo.

Tajska, reševanje | Avtor: Epa Epa

Zaradi močnega monsunskega deževja je voda vdrla v jamo in zaprla izhod. Otroke, ki so v jami ujeti od sobote, iščejo številni potapljači in reševalci."Še vedno smo optimistični in upamo, da so živi," je danes dejal namestnik premiera Prawit Wongsuwon.

"Čeprav nimajo hrane, imajo dovolj vode," pravi podpredsednik vlade, ki meni, da se je nogometna ekipa pred naraščajočo vodo umaknila globlje v jamo, ki je dolga deset kilometrov.

Reševalci so pred vhodom v jamo Tham Luang Nang Non našli kolesa, v jami pa odtise stopal. Pred jamo so se zbrali številni starši, ki molijo za vrnitev svojih otrok.

 


 

 

Komentarjev 1
  • Sara_Macdonell 16:20 26.junij 2018.

    Google zdaj plačuje od 2500 do 5000 USD na teden za delo na spletu od doma.... Moj prijatelj mlajšega brata že več mesecev povprečno 18k in dela približno 24 ur na teden..... Zdaj bi morali poskusiti dobiti to delo in ...prikaži več začeti zaslužiti denar na spletu, tako da sledite navodilom na temm spletnem dnevniku ..... ....... >>>>>>>>>>>> www.WebJob8.Com