Svet
16 ogledov

19-letni maček prestrašil vse poštarje

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Poštarji so prenehali raznašati pošto samo eni hiši v vsem mestu, ker se bojijo napada mačka. Maček Tiger je sicer star 19 let, po trditvah besne lastnice pa za napad sploh ni fizično sposoben.

Mesto Leeds leži severno od Manchestra in v njem vsi prebivalci redno dobivajo pošto, z izjemo Tracy Brayshaw.

43-letnica je lastnica mačka Tigra, ki naj bi napadel že tri poštarje in jih poškodoval. Zato so se ti skupaj odločili, da bo Brayshawova morala po pošto hoditi kar na občino.

Tiger čaka na napad
Poštarji pravijo, da Tiger vedno čaka skrit, dokler se mu poštar ne približa, nato pa skoči nanj. Sklenili so, da tako ne gre več naprej, Brayshawova pa je njihove navedbe označila za smešne.

19-letni "lev"
Besna je, ker mora vsak dan hoditi po pošto. "Če Tiger spleza na drevo, je za ta teden končal z aktivnostmi. Zato temu težko verjamem," komentira in dodaja, da tako star maček nima energije za napad na poštarja.

"Mislim, da so nepošteni in njihova skrb za zdravje ter varnost je šla predaleč – saj nimamo leva ali rotvajlerja na vrtu, to je 19 let star maček. Nikoli ni storil nič podobnega temu, kar mu zdaj očitajo."

Na pošti so ji rekli še, da je maček hudo poškodoval ramo enega od poštarjev, ko pa je prosila za dokaze, ji niso mogli pokazati niti ene fotografije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.