Svet
4 ogledov

20 cm razdalje med bradavicama

seks ženska hrbet Žurnal24 main
Kriteriji lepotnega tekmovanja v kitajski provinci Hubei od kandidatk med drugim zahtevajo razdaljo 20 centimetrov med prsnima bradavicama.

Kriteriji, ki so jih organizatorji lepotnega tekmovanja oblikovali na podlagi tradicionalnih kitajskih in modernih zahodnih standardov, so bili deležni številnih kritik, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Kriterij tudi razdalja med zenicama

Eden od organizatorjev tekmovanja, katerega namen je izbrati 10 najlepših študentk province Hubei, je razkril, da so kriterije oblikovali na podlagi raziskave, ki so jo izvedli na internetu.

Poleg tradicionalnih zahtev glede obsega prsi, pasu in bokov kitajsko tekmovanje zahteva tudi, da je razdalja med zenicama enaka 46 odstotkom razdalje med zenico in ušesom.

Številni kritiki so takšne lepotne kriterije označili za absurdne, kitajska televizijska zvezda Jang Lan pa jih ocenjuje kot ponižujoče za ženske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.