Svet
5036 ogledov

Nikolo (25) spustili s psihiatrije, nato je ubil očeta, ker mu ni dal avta

Hrvaška policija Pixsell
N. K. so aretirali zaradi suma, da je v soboto dopoldne v družinski hiši ubil 64-letnega očeta. Po neuradnih podatkih naj bi ga zadušil, ker mu ni želel dati avtomobila, poroča 24sata.hr.

Očeta naj bi po pripovedovanju sosedov napadel že pred petimi ali šestimi dnevi, vrgel naj bi ga na tla in dušil, a sta najhujše preprečila njegova mati in vrat, ki ga je odpeljal v psihiatrično bolnišnico.

Nikola je vozil očetov avto, čeprav ga ne bi smel, saj ni imel vozniškega dovoljenja, oče pa je na dom dobival kazni, zaradi česar naj bi mu prekipelo, so povedali prebivalci kraja Staševice pri Pločah, ki jih je umor šokiral.

Nikola naj bi zlorabljal alkohol in lahke droge, imel pa je tudi psihične probleme, zaradi česar je bil pred petimi ali šestimi letu tudi hospitalizira

"Vem, da ga je brat v nedeljo odpeljal na psihiatrijo, a so mu dali zdravila in so ga zvečer poslali domov," razlaga občan. En dan pred umorom so bili tu policisti in reševalci. Morali bi ga pravočasno hospiralizirati, so prepričani sosedje. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.